Danes praznujemo rojstni dan!

Rojstni dan ni zgolj dan, ki se ga z nekaj nostalgije spominjajo straši, temveč je za vsakega posameznika nov mejnik, ki ga želi obeležiti v prijetni družbi prijateljev. Rojstni dan je priložnost, da vsakdo vsaj enkrat letno poskrbi, da se v sproščenem okolju sreča s tistimi, ki jih sicer ne vidi dovolj pogosto, ali pa ne v dovolj sproščenem okolju. Na rojstni dan povabimo prijatelje, s katerimi smo se morda tudi že nekoliko oddaljili, pa bi radi spet poglobili vezi in se povezali.

Kje praznovati rojstni dan?

Nekoliko starejši radi za svoj rojstni dan povabijo na kosilo v restavracijo, še zlasti, če želijo praznovati v krogu sorodnikov. Kadar praznujemo zgolj s prijatelji, s katerimi se želimo zabavati kot v mladosti, pa je vedno odlična izbira povabilo na bowling. Ta zagotavlja aktivno zabavo, pri kateri se boste nekoliko razgibali, uživali ob glasbi in dobrih prigrizkih, predvsem pa boste imeli obilico priložnosti za obujanje starih spominov, pripovedovanje zgodb in anekdot.

Bowling

Bowling je priljubljen tako med moškimi kot ženskami, odličen pa je tudi takrat, kadar se na zabavi družijo pari – ti so včasih še posebej tekmovalni in tako poskrbijo za še več smeha.

Bowling v Ljubljani

Bowling SpiderČe boste svoj rojstni dan praznovali v Ljubljani, je odlična izbira Bowling center Spider v Tivoliju, kjer lahko najamete stezo brez kakršnih koli dodatkov ali pa se že v naprej odločite, da bodo pri njih poskrbeli za vaš rojstni dan in vam tako pripravili poleg pijače ter prigrizkov še kaj posebnega. Za več o njihovi ponudbi kliknite tukaj in preverite, kaj vse vam je na voljo, poleg tega pa jih lahko tudi kontaktirate in se dogovorite o čem povsem unikatnem. Nenazadnje lahko na bowlingu poskrbijo tudi za presenečenje slavljenca, ki ste mu zabavo pripravili vi, in sploh ne ve, da ga pri njih že čaka cel kup prijateljev, ki jih ni videl že celo večnost.