Kreatin za mišice v krajšem času

Keratin se v našem telesu nahaja naravno, vendar ga moramo pogosto vanj še dodatno vnašati. Omogoča nam, da dosegamo boljše rezultate v krajšem času. Izboljšuje našo moč tudi do 20 odstotkov, prav tako pa povečuje hitrost, eksplozivnost in regeneracijo. Zmanjšano obdobje regeneracije prinaša tudi boljše rezultate, saj lahko prej nadaljujemo z vadbo. Primeren je tudi za vegane in vegetarijance, ki s prehrano v telo dodajajo premalo kreatina. Posledično imajo manj mišične mase in jo težje izoblikujejo.

Naravno dopolnilo

QNT kreatin monohidratKreatin je naravna sestavina, ki jo najdemo v telesu živali in ljudi. S prehrano ga vnašamo z rdečim in belim mesom ter ribami. Namenjen ni samo vrhunskim športnikom, temveč tudi vegetarijancem, občasnim rekreativcem in drugim.

Pripomore k zmanjšanju utrujenosti mišic ter zvišanju eksplozivnosti in moči. V naših mišicah kreatin zadržuje vodo, kar pripomore k večji polnosti in trdnosti. Zavira nastanek mlečne kisline, ki nastaja med in po vadbi. Tako smo po vadbi manj utrujeni in razboleni. Naše telo zmore večje in hujše napore, brez dodajanja poživil v prehrano.

Vpliv na delovanje telesa

S povečanim vnosom kreatina boste pridobili večji dotok energije za daljše časovno obdobje. Sposobni boste dvigovati več teže in premagovati večje ovire, brez nastajanja mlečne kisline. Regeneracija po vadbi bo hitrejša in boljša, saj boste imeli manj poškodb in večji potencial za nadomeščanje odvečne telesne teže z mišicami.

Kreatin jemljite v posameznih ciklih, saj bo tako njegov učinek boljši in dolgotrajnejši. Telo na začetku potrebuje večji vnos, saj mora pričeti z nalaganjem.

Jemanje razdelite na cikle

Xcore kreatin MicronizedPrvi teden zaužijte vsaj šest obrokov po 5 gramov, da se kreatin naloži. Po enem tednu zmanjšajte dozo na 3 vnose po 5 gramov in nadaljujte s tem odmerkom naslednje tri tedne. Po treh tednih si vzemite teden dni premora, da telo prične samo proizvajati kreatin. Po enem tednu ponovno nadaljujte en teden s prvim ciklom, nadaljujte drugo tritedensko obdobje, nato pa si vzemite premor za vsaj mesec dni. Na ta način boste dosegli optimalne rezultate.

17 maja, 2017 by