Nogometni dresi in tisk

Vsaka prava ekipa potrebuje svoj dres oziroma športna oblačila, ki jo ločujejo od drugih tekmovalcev in povezujejo. Pri marsikaterem športu je to celo obvezno, tudi na rekreativni ravni, saj je to najboljši način, da se člani nasprotnih ekip med seboj jasno ločijo in tako omogočijo lažjo ter bolj pregledno igro – tako za igralce same, kot tudi za morebitne gledalce in sodnika. Zagotovo so med nujnimi tudi nogometni dresi, brez katerih si danes ne znamo predstavljati nogometne tekme niti pri najmlajših kategorijah. In pri tem ne gre za nikakršen napuh. Nogometni dresi najmlajšim članom kluba, torej cicibanom, ne zagotavljajo postavljanja, temveč predvsem pomagajo graditi pripadnost klubu in vzbujajo ponos, da lahko igrajo za »svoje barve«.

Nogometni dresi po ugodnih cenah

Večji in močnejši klubi, ki imajo dobro finančno zaledje oziroma dovolj sponzorjev, imajo običajno po naročilu izdelane drese, ki se skladajo z njihovimi klubskimi barvami. Klubi, ki ne igrajo v najboljših ligah, pa so običajno precej skromnejši. Kadar predstavljajo nogometni dresi za klub precejšen strošek, saj je potrebno obleči več generacij nogometašev oziroma poskrbeti za vse, od veteranov in članov do najmlajših, pa se lahko precej prihrani, če se izberejo nogometni dresi, ki so konfekcijsko izdelani.

Nogometni dresi Habeco

Tako izberete med različnimi modeli kompletov, se odločite glede barve, podate količine v posameznih velikostih, in kakovostni dresi za nogomet so že lahko pri vas. Vse ekipe bodo hitro in poceni oblečene, vi pa poskrbite le še za tisk na majice. In če se nogometni dresi naročijo pri podjetju Habeco, bodo pri njih poskrbeli tudi za tega. Stroški bodo tako kar najnižji, dresi pa v modnih krojih, izbranih barvah in personalizirani.

Nogometni dresi – številke in sponzorji

Ker nogometni dresi prispevajo k upoštevanju pravil igre ter ločujejo obe ekipi, prav tako pa tudi ustvarjajo ekipni duh in ponos vsakega igralca, ki igra za izbrani klub, je za vsakega nogometaša najlepše, če je na majici zapisano njegovo ime. Nogometni dresi so zagotovo popolni šele, ko so na njih ime, številka ter seveda ime kluba ter logotipi sponzorjev. Ne gre namreč pozabiti, da je nogometni dres lahko zahvala in hkrati promocija podjetij, ki prispevajo v klubski proračun. Kadar gre za večji klub, ki ima s sponzorji prave sponzorske pogodbe, je tisk logotipa na dres tudi pogodbeno natančno določen, kadar gre za donatorje manjših klubov, pa je tisk na majico zagotovo lepa poteza, pa čeprav ni obvezna.

Otroški nogometni dresKako poskrbeti za tisk številk in sponzorjev? Če boste drese naročili pri Habecu, se lahko hkrati dogovorite za tisk po svojih željah, dostaviti jim morate zgolj vse »podatke«, torej številke, priimke, logotipe in imena podjetij, da se oblikujejo posamezne grafične podobe. Prav tako pa velja imeti v mislih, da se je potrebno držati tudi pravil nogometne igre, ki jih predpisujejo mednarodna nogometna pravila in Nogometna zveza Slovenije, ter se nanašajo tudi na opremo igralcev. Tako morajo imeti nogometni dresi številke, ki so visoke najmanj 25 centimetrov, same številke pa so lahko v razponu od 1 do 18.

Danes nogometni dresi torej niso nujno velik strošek, tako da lahko pravo klubsko vzdušje zagotovimo tudi v manjših klubih. Prav to je bistveno, saj mora imeti vsak klub v vsakem okolju možnost, da za igro navduši čim več novih, mladih igralcev, s tem pa pomaga graditi priljubljenost najboljše igre na svetu.