Jedilne mize na 101 način

Jedilne mize

Jedilnica skupaj s kuhinjo pogosto predstavlja srce vašega doma. V njej se vrstijo številni dogodki, ki pa niso vedno povezani samo z uživanjem hrane. Predstavlja tudi prostor, kjer preživljamo kakovosten čas s svojo družino, prijatelji in sorodniki. Otroci lahko v njej najdejo primerno zatočišče za opravljanje šolskih obveznosti ali uživajo v različnih igrah ter mnogih drugih aktivnostih.

Če želite, da je tudi vaša jedilnica središče dogajanja, potem je vanjo potrebno postaviti primerno pohištvo, ki vas bo kar samo vabilo v prostor. Eden od najpomembnejših elementov je zagotovo jedilna miza.

Prvo merilo pri izbiri jedilne mize je prostor

Preden vstopite v svet prečudovitih miz, naj vam povemo, da obliko in dimenzije mize za jedilnico narekuje velikost prostora. Če je vaša jedilnica velika, vanjo lahko postavite veliko mizo, in sicer kar na sredino prostora. Tako bo jedilna miza tudi vizualno označevala središče dogajanja.

Jedilna miza Vanja

Jedilna miza Vanja (180 x 100 x 76 cm)

Če pa ste s prostorom v tem delu vašega doma omejeni, poskrbite, da vas bo izbrana miza čim manj ovirala. Namesto stolov okoli nje se lahko odločite kar za klop, ki bo zavzela nekoliko manj prostora.

Jedilne mize v Mega Pohištvu

Če želite preveriti bogato ponudbo različnih vrst kuhinjskih miz, vas vabimo, da obiščete priznano podjetje Mega Pohištvo. Njihova celotna ponudba se nahaja tudi na spletu, zato si boste jedilne mize lahko ogledali kar od doma.

Jedilna miza Zanzibar

Jedilna miza Zanzibar (160 x 90 x 76 cm)

Pred nakupom si oglejte čim več modelov miz. Nato se odločite za vsaj tri najprimernejše, ki si jih boste natančneje ogledali v fizičnih prostorih ponudnika. V nadaljevanju vam predstavljamo eno od bolj priljubljenih miz omenjenega podjetja, vsekakor pa se v njihovi ponudbi skriva še veliko več.

Miza Jamal za sodoben pridih jedilnici

Jedilna miza Jamal lahko ponudi sodoben pridih prostoru. Njena plošča je izdelana iz posebne MDF plošče, ki je prevlečena z odporno folijo. Ta daje videz betona. Njeno podnožje je izdelano iz kovinskih cevi v črni barvi. Jedilna miza Jamal je široka 160 centimetrov, visoka 90 centimetrov in globoka 90 centimetrov.

Jedilna miza Jamal

Jedilna miza Jamal (160 x 90 x 76 cm)

Morda smo vam ravnokar predstavili mizo ustreznih dimenzij, materiala in izgleda. Če vam dimenzije ali izgled jedilne mize ne ustreza, pa obiščite spletno stran podjetja Mega Pohištvo in preverite njihovo celotno ponudbo. Prepričani smo, da boste našli mizo, ki bo povsem ustrezala vašim željam.

februar 19th, 2019 by