4 najboljše spletne aplikacije za samske

Svet se vrti z nezadržno hitrostjo in na trenutke se zdi, da nima prav nič posluha za svoje prebivalce. V resnici smo si kar sami uredili svoja življenja tako, da smo ves čas vpeti v pogon, da nekaj počnemo, razmišljamo in se precej premalo posvečamo sebi.

Splet je razširil naše možnosti in zaposlil naše možgane bolj kot karkoli do sedaj. Ko govorimo o času, ki ga je vedno manj, ne moremo mimo medosebnih odnosov in spoznavanja ljudi, saj je za to potreben kakovosten čas. Na srečo nam tudi pri tem na pomoč priskoči splet, in sicer prek spletnih strani in aplikacij za samske. Katere so štiri najboljše?

1. Si želite resne zveze?

V prvi vrsti je treba povedati, da je najboljši nasvet pri izbiri aplikacije za samske ta, da izbiramo med domačimi upravitelji. Gre za to, da imamo vedno na voljo podporo uporabnikom, se lahko zanesemo, da bomo na portalu varni, in da naši osebni podatki ne bodo odtekali v roke tujim družbam za oglaševanje.

Ona-on.com
Aplikacija ona-on.com ima že več kot 215.000 registriranih uporabnikov.

Za takšno stran ali aplikacijo pri nas zagotovo velja ona-on.com, kjer se spoznava na tisoče samskih Slovenk in Slovencev, aplikacija je ves čas deležna popravkov, prenov in novih orodij, ki uporabnikom olajšajo iskanje sorodne duše.

2. V želji po avanturi

Seveda pa niso vsi za resne zveze in ne iščejo le nekoga za poroko in skupno življenje do konca svojih dni. Včasih se pojavi želja po romanci, ko si zaželimo takšne ali drugačne avanture. Za vse tiste, ki jih mika spoznavanje odprtih ljudi z željo po nekoliko bolj vročih zmenkih, bo pravi naslov urgenca.com.

Tudi v tem primeru gre za slovenskega ponudnika, ki nudi vso zaščito, podporo in bdi nad posodobitvami, sprejema želje svojih uporabnikov in jih skuša v kar najboljši meri uresničiti. Portal je seveda primeren le za odrasle, ki vedo, da se podajajo v svet 50 odtenkov sive.

3. Tista, ki jo poznamo vsi

Ena in edina, bi lahko rekli. Spletna aplikacija za samske, Tinder. Morda ste omenjeno aplikacijo spoznali med prvimi, jo nekoč celo že uporabljali in kasneje pozabili nanjo. Še vedno je tu in še vedno je med najpomembnejšimi igralci na trgu aplikacij za samske.

Tinder
Tinder je zagotovo najbolj znana aplikacija za samske.

Tudi lepo število Slovenk in Slovencev se nahaja tam, je pa potrebno opraviti nekaj nastavitev s filtri, sicer se nam prikazujejo tudi samski iz tujine, kar pa nas po večini ne zanima. Ena od zamer Tindru gre na račun, da je nekaj osnovnih reči plačljivih, ter da se v klepetu ne da pošiljati fotografij.

4. Za vse, ki bi poizkusili še kaj

Še ena aplikacija, kjer najdemo kar nekaj Slovenk in Slovencev, je Badoo. Težko rečemo, da gre za Tindru konkurenčno aplikacijo, saj je na njej precej manj naših sonarodnjakov, kar se pokaže kaj kmalu, ko po klikanju ostanemo brez primernih oglasov.

V nasprotju s Tindrom je tu mogoče pošiljati fotografije, aplikacijo lahko uporabljamo tudi na računalniku, se pa v njej nahaja precej dvomljivih profilov. Človek, ki enkrat pride do konca in kasneje znova preveri, ali je kaj novega, ugotovi, da so se znova pojavili profili, ki jih je pred tem že označil za primerne ali neprimerne.