Kovinski izdelki in konstrukcije Kovinc

Potrebujete izdelke iz kovine, pri katerih zahtevate najvišjo kakovost? Kovinsko konstrukcijo, ki je domiselna in v skladu z vašimi željami, hkrati pa tehnološko dovršena ter upošteva vse najvišje standarde? Ne glede na to, ali iščete zahtevne kovinske konstrukcije ali vas zanimajo izjemni kovinski izdelki, bo za vas prava rešitev gorenjsko podjetje Kovinc d.o.o., ki se lahko pohvali z dolgo tradicijo, več kot odličnimi referencami in proizvodnjo, ki vas bo prepričala z uporabo najnaprednejše tehnologije in zato tudi z izjemno zmogljivostjo.

Zakaj je podjetje Kovinc d.o.o. najboljši naslov za kovinske konstrukcije in izdelke?

Ključavničarsko podjetje Kovinc d.o.o. že vrsto let izdeluje kovinske konstrukcije in kovinske izdelke za najrazličnejše namene, s svojimi referencami pa se lahko pohvali tako doma kot v tujini. Njihovi kovinski izdelki in konstrukcije so plod dolgoletnega razvoja na področju obdelave kovin, pri tem pa veliko vlagajo tako v človeške vire kot najsodobnejšo opremo. Tako ni za njih nobeno delo pretežko ali prezahtevno, ne glede na to, ali se mora zanj poskrbeti ročno ali s pomočjo robotov.


Podjetje Kovinc d.o.o. poskrbi za vse faze izdelave, od načrtovanja do same izdelave končnega produkta oziroma do montaže kovinske konstrukcije. Njihovi proizvodi se lahko izdelujejo popolnoma robotsko, saj imajo sodobne naprave za krivljenje, laserski razrez in robotsko varjenje, prav tako pa zaposlujejo tudi varilce z vsemi potrebnimi certifikati, ki lahko zagotovijo tudi ustrezne in varne ročne postopke izdelave.

Pri Kovincu so najbolj znani po sodobnem laserskem razrezu pločevine in robotskem varjenju z robotom Motoman, s čimer poskrbijo, da so njihovi kovinski izdelki vedno izdelani povsem natančno. Pa ne le to – avtomatizacija procesov skrbi tudi za to, da je malo odpada, izdelava pa precej hitrejša od ročne, kar pomeni, da je končna cena proizvodov lahko nižja, čas izdelave pa precej krajši. To pomeni, da se tako stroški kot čas izdelave precej skrajšajo.

Varjenje - Kovinc d.o.o.

V podjetju Kovinc d.o.o. so specializirani tako za robotsko kot ročno varjenje.

Na področju kovinskih konstrukcij se lahko pohvalijo tako s preprostejšimi konstrukcijami, kot so na primer ograje ali stopnice, pa tudi z izjemno zahtevnimi, na primer z ostrešji in velikimi nadstreški ter tudi proizvodnimi halami in celo tribunami v športnih objektih. Tudi pri teh se delo v prvi fazi opravi večinoma robotsko, v fazi samega dela na lokaciji oziroma montaži kovinske konstrukcije pa delo prevzame velika skupina certificiranih varilcev, ki poskrbijo, da je celotna izvedba po predpisih in v skladu z zahtevanimi standardi. Ne glede na to, kako zahtevne kovinske konstrukcije so potrebne, torej ne bo težav – še zlasti zato, ker pri Kovincu s svojimi bogatimi izkušnjami že v fazi načrtovanja poskrbijo, da so vse rešitve varne, estetske, praktične in tudi ekonomične.

Potrebujete več informacij? Potem vam vsekakor svetujemo, da se obrnete na podjetje Kovinc d.o.o., kjer vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, del njihove proizvodnje pa si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani, kjer so predstavljeni tako postopki, ki jih uporabljajo za kovinske konstrukcije kot tudi njihovi kovinski izdelki. Zagotovo vas bo presenetilo, kaj vse pri njih izdelujejo in s kako sodobnimi proizvodnimi procesi, njihove dosedanje reference pa vas bodo prepričale, da gre za eno vodilnih podjetij na področju izdelave kovinskih izdelkov in kovinskih konstrukcij – pa ne le v Sloveniji, temveč tudi v Evropi.

16 januarja, 2016 by