Pošiljanje novic še ni bilo tako enostavno

Novičke, ki jih prejemamo v naše elektronske nabiralnike s strani najrazličnejših podjetij, so večinoma simpatične in dobrodošle – večinoma imajo vsebino, ki je zanimiva, poleg tega pa ponujajo še dobre prodajne akcije. Kaj pa pošiljanje novic pomeni za pošiljatelje? Res je, marketing preko elektronske pošte je zanje precej učinkovit, precej poceni, poleg tega pa tudi enostaven. In pošiljanje novic seveda ni omogočeno zgolj največjim, ki imajo svoje oblikovalce, svoje IT mojstre in podobno – če se odločijo za pošiljanje novic s SqualoMail, je to povsem enostavno in primerno tudi za vsakega majhnega podjetnika.

Zakaj je pošiljanje novic s SqualoMail tako priročno?

SqualoMailMarsikateri podjetnik si želi svoje stranke obveščati o novostih in zanimivostih preko elektronske pošte, še posebej tisti, ki se na primer ukvarjajo s spletno prodajo in jim je zato na voljo tudi velika baza elektronskih naslovov, ki jih kupci ob registraciji ali nakupu dovolijo uporabljati tudi za tovrstno obveščanje. A da bi bilo pošiljanje novic enostavno, je treba v prvi vrsti uporabljati dober sistem pošiljanja, ki omogoči, da se novice naenkrat pošljejo celotni bazi prejemnikov – ta pa je lahko velika tudi nekaj tisoč, deset tisoč ali celo sto tisoč naslovov.

Če se pri tem odločimo za SqualoMail, je zadeva povsem preprosta – večina prejemnikov bo dobila novičke v dveh urah, najkasneje pa v štirih urah.

Grafične predlogeKo se odločimo za pošiljanje novic, je seveda treba pomisliti tudi na pripravo vsebine. Lahko se odločite najeti tekstopisca, ki bo pripravil zanimive članke, katerim boste nato dodali povezano ponudbo, vse to pa je treba lepo oblikovati – razporediti logotip, besedila, fotografije, cene, povezave … Da ne boste v ta namen vsakič najemali oblikovalca, je SqualoMail ponudil možnost, da za pošiljanje novic uporabljate že pripravljene grafične predloge, v katere zgolj razvrstite svoje elemente. Za to ni potrebno veliko računalniškega znanja. Kaj pa, če želite unikatno predlogo, prilagojeno prav vašemu podjetju? Potem lahko pri SqualoMail naročite njeno oblikovanje.

Vsak podjetnik ima seveda v mislih razmerje med sredstvi, ki jih vloži v marketing, in sredstvi, ki jih po njegovi zaslugi zasluži. S SqualoMail je to povsem enostavno nadzirati, saj vam omogoča dovršeno analitiko. Če se odločite za pošiljanje novic z njihovim sistemom, boste vedno vedeli, koliko pošte je bilo dostavljene, koliko odprte, koliko je bilo klikov na posamezne povezave, lahko pa se odločite tudi za analitiko, ki bo pričala o tem, kaj se je na podlagi email novičk prodalo.

Pošiljanje novic s SqualoMail je povsem preprosto, hitro in popolnoma pregledno.