Ste že kupili otroške stenske nalepke?

Vsak otrok si želi čudovito sobico, ki bo zanj prostor igre in domišljije, kasneje pa tudi prostor za učenje in druženje s prijatelji. Je za prijetno otroško sobo potrebno vložiti veliko denarja v njeno opremo in torej poskrbeti za visoko kakovostno pohištvo in cel kup dragih dodatkov? Pravzaprav ne, kajti čeprav imajo otroci bujno domišljijo in bi v mlajših letih želeli v sobi tako posteljo v obliki rakete kot tobogan, so v resnici povsem zadovoljni s praktično sobico, v kateri je poskrbljeno za občutek topline, varnosti ter igrivosti. In prav otroške stenske nalepke vam lahko pri tem precej pomagajo.

Otroške stenske nalepke za spodbujanje domišljije

Na otroške želje o sobici, ki si jo lahko tako veličastno naslika zgolj otroška fantazija, se vendarle lahko odzovete – in sicer tako, da otroku pomagate izbrati otroške stenske nalepke, s katerimi lahko njihova soba resnično postane zatočišče, v katerem se počutijo varne in svobodne. Na www.stenska-nalepka.si boste našli veliko izbiro motivov, med katerimi velja polistati ter izbrati takšne, ki bodo otroku všeč. Če ste doslej mislili, da spadajo med otroške stenske nalepke bolj kot zgolj motivi metuljčkov in rožic, ste se namreč pošteno zmotili – poleg teh najdete namreč cel kup drugih motivov, s katerimi lahko otrokovo sobo tematsko spremenite in iz nje resnično naredite popolnoma drug svet.

Tematske otroške stenske nalepke

Z dekorativnimi nalepkami lahko otroško sobo enostavno opremite tematsko.

Spremenite sobico v deželo ob morju in stene opremite s pisanimi jadrnicami. Ustvarite norčav svet s pomočjo cirkuškega vlakca. Deželo vil in vilincev s podobami dobre vile. Bi se vrnili v času in na steno nalepili kar celo kočijo? Bi se potopili v podvodni svet in uporabili nalepke podmornice in morskih bitij? Kaj pa pirati, dinozavri, pravljične gobe, zemljevid sveta, vesoljčki, planeti … Zagotovo boste našli otroške stenske nalepke, ki bodo všeč tako vašemu otroku kot vam – težava bo edino v tem, katere izbrati, saj so vse tako zanimive in prikupne!

Res je, otroške stenske nalepke vam lahko pomagajo ustvariti povsem nov svet oziroma tematsko opremiti sobico, da resnično postane dežela domišljije in tako vašemu otroku pomaga pri njegovi najljubši fantaziji oziroma njegovi najljubši igri.

Stenske nalepke in dodatna dekoracija

Stenska nalepka za otroške nalepkeNalepke, ki ustvarjajo posamezno temo, vam za opremo sobe seveda ne bodo povsem zadostovale, zato velja sobico načrtovati v naprej. Glede na to, kakšna bo tematika v njej, izberite barve sten. Pohištvo naj bo čim bolj nevtralno, da čez nekaj let ne bo potrebno kupovati novega, za ustvarjanje tematike pa naj, tako kot otroške stenske nalepke, dodatno poskrbijo še drugi dodatki. Posteljnina, svetilka, preproga, okrasne blazine, zavesa, zaboji za igrače in vsi drobni okrasni dodatki, ki bodo krasili tla, stene in police, naj pomagajo ustvariti enotno temo.

februar 19th, 2016 by