Zaščitite zaslon – obraz svojega telefona

In če zaslon pametnega telefona že primerjamo z obrazom, potem tako tudi poskrbimo zanj. Za svoj obraz navadno vsi ljudje lepo skrbimo. Želimo si, da je ta urejen, brez gubic in, bog ne daj, kakršnih koli poškodb. Obraz je nekaj, kar ljudje na nas najprej opazijo.

Z enako ali vsaj podobno skrbjo pa se lotimo tudi obraza svojega pametnega telefona. Tudi ta je prvo, kar vidimo, ko ga pogledamo, in pogledamo ga velikokrat na dan. Na njem se izpisujejo za nas pomembne informacije, klici, sporočila, na njem prebiramo dnevne novice, informacije ter gledamo prelepe fotografije.

Zaščitite obraz svojega telefona!

Lepe fotografije pa vidimo zgolj takrat, ko je tudi zaslon telefona lep. Se pravi, da ni popraskan ali morda celo razpokan. Da do tega ne bi prišlo, pa poskrbi kaljeno zaščitno steklo. Dandanes so zaščitna stekla na voljo za praktično vse znamke in modele pametnih telefonov.

Zaščitno steklo za Samsung

In ne le, da tovrstna zaščita zaslon obvaruje pred nadležnimi praskami, obvaruje ga celo pred čim hujšim. Precej rado se pripeti, da mobilni telefon po spletu naključij poleti iz roke, z mize ali iz žepa in nesrečno pristane na tleh. Na svojem obrazu.

Bolje, da poči zaščitno steklo kot zaslon

Kaljeno zaščitno steklo za mobilni telefon je izdelano s tehnologijo in na način, da nase prevzame ter absorbira silo ter energijo udarca. To pomeni, da ob morebitnem padcu na tla ali trčenju s kakšnim trdim predmetom ne bo nastradal občutljiv zaslon, pač pa zaščita, ki bo praktično nevidno prilepljena prek njega.

Zaščitno steklo za iPhone

Tehnologija izdelave zaščitnega stekla omogoča absorpcijo udarca na način, da ta popoka in s tem v popolnosti zaščiti zaslon pod seboj. Vse vrste zaščitnih kaljenih stekel in druge zaščitne opreme za telefone lahko najdete v spletni trgovini iLoveMobi.si. Tam boste našli tudi navodila za namestitev, da bo vaš pametni mobilnik vedno zaščiten, pri tem pa ne bo izgubil svojega sijaja.