Čelade Nolan v akciji

Nolan čelade

Motoristična čelada je lahko najpomembnejši kos motoristične opreme, saj varuje motoristovo glavo. Že najmanjši udarec v glavo, ki ni zaščitena s čelado, je lahko usoden. Pusti lahko trajne posledice ali v najhujših primerih povzroči celo smrt. Zato je kvalitetna motoristična čelada resnično zelo pomemben pripomoček za obvarovanje zdravja in življenja motorista.

Med ene izmed bolj kvalitetnih motorističnih čelad sodijo Nolan čelade. Ravno prejšnji teden sem na spletu zasledila oglas, kjer so oglaševali posebno akcijo Nolan čelad. Lanski in predlanski modeli so bili znižani skoraj za polovico.

Vest o akciji motorističnih čelad

Takoj sem poklicala brata, ki je navdušen motorist. Že večkrat sem ga slišala govoriti o Nolan čeladah z navdušenjem. Vedela sem, da ima on novo čelado in verjetno res ne potrebuje še ene. A želela sem, da razširi vest o tej akciji med svojimi motorističnimi prijatelji in kolegi.

  • Nolan čelada - bela

Velikokrat se še vedno na cestah zasledi kakšnega motorista brez čelade. Kar zgrozi me ob tej misli. Dovolj je le manjši padec pri nizki hitrosti in posledice so lahko nepopravljive. Še več pa je mladih na mopedih in skuterjih, ki se sproščeno vozijo po mestih ali celo po cestah izven naselja in nimajo čelade.

Varnost je stvar vzgoje

Mislim, da je veliko tudi na sami vzgoji v domačem okolju. Vožnja na mopedih je pogosto razširjena med mlajšimi generacijami, zato je velikokrat tako, da če starši pridno uporabljajo čelado, potem jo uporabljajo tudi mladi vozniki mopedov.

Zares kvalitetne motoristične čelade so precej drage. A čelade Nolan za svojo ceno nudijo izjemno varnost in kvaliteto. Takšne akcije, kot sem jo zasledila na spletu, gotovo pripomorejo k temu, da si lahko vsakdo privošči odlično čelado. Denar ne sme biti izgovor. Če je dovolj denarja za nakup mopeda ali motorja in redno vzdrževanje motorja, potem mora biti brez dvoma tudi denar za nakup kvalitetne motoristične Nolan čelade.

Brat je bil vesel za to informacijo in jo je kmalu razširil med prijatelje. Menda so potem enemu izmed njih za 20. rojstni dan kupili prav Nolan čelado.

Petra R. iz Celja

12 februarja, 2018 by